IRM tijdens Ramsgateweek 2003!

Van 19 tot 26 juli is niet de normale data maar een reorganisatie van het volledige schema zodat de regatta net voor Cowes week valt. Een excellente training volgens de organisatie voor het grote werk.
De fameuze "Round the Goodwin" race is terug van weg geweest en zal op zondag 20 juli gevaren worden.

Eenheidsklassen zoals de "Impala Open one design championships" en X332 zijn nog steeds van de partij maar er komt ook de IRM klasse bij dit jaar. Voor de toeristzeiler die deze regatta als een verlengstuk van zijn welverdiende vakantie ziet is er nu ook de "Gentleman's Class" waarbij je het zonder spinnaker moet doen.
Ook de populaire "committee boat starts" in 2002 zullen ze in 2003 overnieuw.

Entertainment met live bandjes die 's avonds muziek maken en gratis "beertokens" om het sociale bootleven nog wat simpeler te maken.
Dit alles incl. in de Ramsgateweek 2003 voor 120 Pond Sterling als je voor 31 maart inschrijft.

Meer info en inschrijving:
www.rtyc.com/ramsgate_week_2003.htm

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: