Meetbrieven 2003 en wijzigingen! (NED)

Bunnik (NED) - Tot en met week 12 (21 maart) kunnen wijzigingen aan meetbrieven gratis worden doorgegeven. Daarna worden de definitieve meetbrieven voor 2003 uitgedraaid. Als alles goed gaat, kunt u de nieuwe meetbrief vanaf de eerste week in april verwachten, samen met de acceptgiro voor de verlengingskosten. U kunt hiervoor ook een automatische incasso-opdracht geven. U krijgt dan een korting van € 4,50 op de jaarlijkse kosten.
De beste wensen!

Aan onze diensten valt natuurlijk altijd wat te verbeteren. We hebben met de overgang naar het KNWV dan ook een bewogen jaar achter de rug. We zijn druk bezig om de administratie verder te verbeteren, waardoor wijzigingen en nieuwe metingen tijdens het seizoen minder tijd hoeven te kosten. Op ons wensenlijstje staat onder andere nog dat we de complete meetbrieven op internet willen gaan publiceren. Ook moeten aanvragen en wijzigingen online kunnen worden afgehandeld (na de overgang van de website naar de KNWV site). Tenslotte zijn we bezig om wat rekentools beschikbaar te maken zoals een vergelijkingsdiagram voor verschillende schepen uiot de IMS/ORC vloot. Wij hebben dus nog genoeg te doen.
Voor de meetbriefhouders wensen we een fantastisch zeilseizoen in 2003!

www.marac.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: