'Unveiling day' in de America's cup!

Het was gisteren 'Unveiling day' in de America's cup. Alle resterende boten moesten hun kiel laten zien. Eergisteren moesten de challengers beslissen met welk schip ze verder gaan voor de finale van de Louis Vuitton cup. Zowel Oracle met USA76 als Alinghi met SUI64 blijven bij de boot die ze tot hiertoe gebruikt hebben tijdens de wedstrijden.
Team New Zealand heeft eergisteren nog geen keuze bekendgemaakt. Dit heeft voor gevolg dat ze vandaag beide boten moesten laten zien. De definitieve keuze moeten ze nu maken op 10 februari.
De finale van de Louis Vuitton cup start op 11 januari, zaterdag dus.

Kwisvraag : Wat is een Hula?

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: