Antwerprace: als je de weermannen mag geloven...

... worden er morgen zaterdag geen records gebroken tijdens de zestiende Antwerp Race. Bob de Richter, voorganger van Frank en Sabien van de VRT TV, verliet even het stadhuis om hoogstpersoonlijk de zeilers in te lichten: er komt een matige wind uit noord-westelijke sector die later op de dag zal afzwakken. Over de vrees voor mist was hij iets minder helder: er is kans op nevel omdat de temperatuur drastisch stijgt, zei hij.

De zeilers gingen daarop over tot de orde van de dag en voorspelden de toekomst in hun 'bollekens' Koninck. Gezeild wordt er, geen twijfel.

En dat record? Daar liggen niet alle 225 deelnemers wakker van...lees verder

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: