Clubracer zet de boel op zijn kop in St. Tropez

  • Author: Ice
    Date: vr, 10/10/2003 - 02:00

St. Tropez (FRA) - Naar jaarlijkse gewoonte doen we mee met de crewparade tijdens de regatta Les Voiles de St. Tropez.
Na veel te veel aandringen van onze lezers hebben besloten om toch een paar grrrmmmbl foto's op het net te zetten. Het was een moeilijke beslissing, zelfs nadat we smurften met onze outfit in de Franse smurfbladen.

Dit jaar op aanraden van Philip Jacquet onze voorsmurfer compleet in smurfen outfit. André Gumuchdjian de smurfeigenaar volledig in zijn nopjes als grote smurf. Genoeg bla bla , … hieronder de selectie foto’s.

Have Fun!

Foto’s © Catherine Libeert

Meer foto's op aanvraag (high resolution 2mb)

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: