Prijsuitreiking NZK: weinig interesse (BEL)

We krijgen hier net via via de noodkreet van Michel Jonette binnen waarbij hij een laatste oproep doet. Hij zoekt deelnemers voor de prijsuitreiking van het NZK.
Waar en om welk uur dit
micro evenement precies doorgaat komen we niet te weten.

Hopelijk vindt hij de volgende keer ons redactie e-mail adres.

Oorspronkelijk bericht:

Beste vrienden,
Tot mijn spijt zijn er weinig mensen die op de uitnodiging voor de prijsuitreiking hebben geantwoord (uiterste datum 10/10/03). Ik zal verplicht zijn om de prijsuitreiking te annuleren door gebrek aan deelnemers. Ik kan moeilijk de sponsors uitnodigen voor een lege assistentie (ter herinnering de sponsors betalen de prijzen).

Sommige onder u vinden wel de tijd om naar Michael Rose -voorzitter sectie zeezeilen KBYV- te mailen met voorstellen voor het volgend seizoen wat een lovenswaardig initiatief is maar vergeten wel een belangrijk punt, namelijk dat het NZK nog steeds door de kustclubs wordt georganiseerd.

Vinden jullie niet dat vooraleer te denken aan volgend jaar, een seizoen maar waardig kan worden afgesloten met een prijsuitdeling voor diegenen die zich een heel seizoen hebben ingezet en vooral uit respect voor de sponsors! Hoe kan ik in dit geval in de toekomst nog beroep op hen doen? Jullie weten maar al te goed dat er tegenwoordig zonder sponsors niets meer te beginnen is.

Dit is dus een laatste oproep. Zonder gunstig antwoord vóór 12/10 zal ik verplicht zijn de prijsuitreiking te annuleren.

Sportieve groeten.

Michel JONETTE
michel.jonette@skynet.be
gsm 0477 913645
tel or fax 059 505558

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: