Uitnodiging: Matchracen met mini-J

BRUGGE - VVW Recrea organiseert de eerste editie van de matchrace-cup en stelt hiertoe vier identieke mini-jachten ter beschikking. Deze mini-kieljachten zijn erg makkelijk te hanteren en hebben tal van trimmogelijkheden. Uitgerust met nieuwe zeilen en spinakker garanderen ze echt zeilplezier.

Wie?
Teams van drie personen kunnen deelnemen aan de selectiewedstrijden. Elk team vertegenwoordigt een zeilclub of een klasse. Er worden vijftien teams toegelaten tot de selectiewedstrijden waarvan er vijf doorgaan tot de finale. Meerdere teams per club of per klasse kunnen indien er plaatsen vrijblijven!

Wanneer?
De selectiewedstrijden gaan door op 18,19 en 25 oktober van 9.30 tot 16.30 uur. De finalisten worden daarna uitgenodigd voor de grote finale op 26 oktober!

Waar?
De wedstrijden gaan door op de Sint-Pietersplas te Brugge. VVW Brugge heeft alle faciliteiten en de supporters kunnen de wedstrijden volgen vanuit het gezellige clubhuis of van op het ponton.

Wat?
We varen volgens de formule van matchracing: dit betekent één tegen één op windward/leewardbanen. Per selectiedag worden vijf teams uitgenodigd. Elke deelnemer vaart minimaal vier manches! Per team zijn dus maximaal 12 punten te verdienen!
De beste vijf ploegen gaan door naar de finale.

Hoe inschrijven?
Bij voorkeur per e-mail en dit voor 15 oktober! U kiest een datum voor de selectiewedstrijd, geeft de namen van de drie teamleden (en een eventuele vervanger) door en geeft aan voor welke club of klasse U wenst deel te nemen.
U ontvangt per kerende de bevestiging van de datum en meer bijzonderheden.
Kies ook een tweede datum want niet iedereen kan op dezelfde dag deelnemen. Snel zijn is de boodschap.

Om de onkosten te dekken en de prijzenpot te vullen wordt aan elk team een bijdrage van 15 Euro gevraagd.

Mogen wij U ook vragen eventuele annulaties tijdig te willen melden zodat de wedstrijdtabel niet in het gedrang komt.

We hopen dat jullie snel zullen inschrijven voor dit leuke evenement!

Met sportieve groeten,

Luc Geirnaert,
Sporttechnisch Coördinator VVW Recrea
Luc@vvwnieuwpoort.be
0496/122856

foto © Jan Keymeylen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: