RORC Nieuws (GBR)

  • Author: Ice
    Date: wo, 15/10/2003 - 02:00

Groeten uit het koele Lymington. Het openlucht zwembad is gesloten, de kantoorramen worden herschilderd, dit moet herfst zijn rond de Solent.
Het IRC Rating Office heeft een ongelooflijk druk jaar achter de rug… het aantal IRC gemeten jachten stijgt weeral, ze hebben zich onder andere bezig gehouden met regatta ondersteuning en meermaals de bemanningen persoonlijk te woord gestaan. Meer hierover in het rating office verslag op hun website.

Kortelings werd de jaarlijkse vergadering van het IRC Council gehouden waarbij de IRC meetbriefhouders vanuit de UK en landenvertegenwoordigers aanwezig waren. Het verslag van de vergadering kan je ook terugvinden op hun website.

Ondertussen zijn ze bezig met het IRC jaarboek 2004 plus het daarop volgend programma.
De minimale wijzigingen in de IRC rating 2004 kan je terugvinden via onderstaande link:

IRC 2004 wijzigingen 2004 in pdf formaat

Meer RORC info:
www.rorcrating.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: