Vlaamse Yachting Federatie in zee met Clubracer

GENT - Dat jullie allen reeds de weg gevonden hebben naar Clubracer staat vast! De Vlaamse Yachting Federatie streeft na om een zo breed mogelijke communicatie te voeren met alle zeilers en watersportliefhebbers. Van basis - recreatie tot topsport pur sang, onze communicatie vind je nu ook hier terug!

Geregeld zullen we jullie op de hoogte houden van verslagen over activiteiten en wedstrijden, beslissingen en nieuwe initiatieven. Ook achtergrondinformatie over de structuren in ons zeilwereldje en aspecten omtrent de regelgeving (zeillicenties, opleidingen, verzekeringen…) geven we jullie mee in duidelijke ondubbelzinnige taal.
Een maandelijkse nieuwsflash wordt tussentijds aangevuld met de nodige weetjes en nieuwtjes.

Alle reacties en bemerkingen van jullie zijn uiteraard steeds welkom. We trachten deze geregeld na te lezen en zullen reageren waar het past en gevraagd wordt. Ook suggesties en vragen over het "hoe en wat" zijn welkom.

We hopen dat we jullie zo meer van dienst kunnen zijn!
Alvast een dank u voor de toffe inspanningen van Clubracer! We wachten op jullie reacties!

Sportieve groeten,

Anne Taverniers
Coördinator zeilen VYF

Link naar de Vlaamse Yachting Federatie: www.vyf.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: