Transat 650: Belgen zeilen in stilte

Savador de Bahia maakt zich op voor een feestje en daar zijnde Brazilianen sterk in. De koploper van de Transat 650, Samuel Manuard heeft van de opstekende storm gebruik gemaakt om zijn leiderspositie nog te versterken en is meer dan 80 mijl uitgelopen op Armel Tripon. Vanmorgen lag Manuard op amper honderd mijl van de finish, hij wordt vandaag nog (Braziliaanse tijdrekening) verwacht. De hekkensluiter heeft nog meer dan duizend mijl te gaan.

Over de Belgische deelnemers met de Huysman en de Advocats sans Frontières nog steeds geen nieuws... lees verder

foto © Pit de Jonge / ship to shore

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: