Team John den Engelsman wereldkampioen J/22

TRIESTE (ITA) We hebben net het bootje geparkeerd bij de Braassemmer- meer, na een nachtelijke trip van 15 uur. De Worlds Tour van het Joint Venture Sailing Team komt daarmee ten einde. Gisteren helaas niet meer gevaren, dit keer vanwege te weining wind.

Om half vier gaf het comittee er de brui aan. Iedereen in sleep naar de haven en zo snel als mogelijk het bootje transport-klaar gemaakt. Daarna om 18.00 vondt de prijsuitreiking plaats. Na een fantastische foto-presentatie van Stefano Grasso, werden de kersverse kampioenen van de NED176, Sven Machielsen, John den Engelsman en Bram gehuldigd, inclusief Wilhelmus. Met een strakke serie (2 1 3 2 2) lieten zij zien dat ze absoluut de sterkste zijn.

Gefeliciteerd! Zelf zijn we op ons eerste WK als 18e geeindigd, waar we erg tevreden mee zijn. Wij gaan hard verder werken om de volgende keer nog beter te eindigen! We weten wat ons te doen staat.

Bij deze nogmaals dank voor alle aandacht, reacties, berichtjes ed. Graag tot de volgende keer.

De eindresultaten:
http://www.frconline.it/public/j22...

Meer info:
www.j22.it/world2003
www.portosanrocco.it
www.j-team.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: