Aankondiging: Belgisch Kampioenschap FINN

Dit weekend (25-26 oktober) wordt in Oostende het Open Belgisch Kampioenschap Finn gezeild. Een 16-tal Finn zeilers, voornamelijk uit België en Nederland, zullen een achttal reeksen varen op de Spuikom. Ook Sebastien Godefroid en Philippe Rogge zullen aan de start verschijnen. Zaterdag wordt er gestart vanaf 11u en zullen er een vijftal reeksen gevaren worden. Zondag starten ze vanaf 10u en worden er nog een drietal reeksen gepland. Het is een unieke kans om Sebastien Godefroid nog eens aan het werk te zien in België.

Locatie: Watersport Oostende Spuikom - Vicognedijk 30 - 8400 Oostende / tel: 059/32.15.64

Bijkomende info via dhr. Verhaeghe, secretaris van de Belgische Finn klasse: 0495/279413

Mvg,

Valentijn Pattyn
Team VYF

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: