Uitnodiging tot deelname aan De IJspegel Trophy

SCHEVENINGEN (NED) - De IJspegel Trophy is niet alleen gezellig maar kan ook een uitstekende voorbereiding zijn op het erop volgende wedstrijdseizoen in binnen- en buitenland. In beginsel worden er op de rede van Scheveningen twee wedstrijden per dag gezeild. Van toepassing zijn de internationale bijzondere bepalingen van het Offshore Racing Council: categorie 3. Deze IJspegel serie varen de ORC-Club gemeten boten net als de IMS onder het "Triple Number System. Dit geeft, gezien de diversiteit van het aantal type boten, een juistere uitslag.

foto: © Luchtfotografie Olaf Schwencke

meer info: www.ijspegel.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: