Transat Jacques Vabre: de Belgacom in Le Havre

LE HAVRE (FRA) - De trimaran is zaterdag in de vroege namiddag toegekomen in het Paul Vatine dok in Le Havre.
Jean-Luc en Loïck die vrijdagnamiddag vanuit Port la Forêt vertrokken waren hebben van deze ultieme tocht voor de start gebruik gemaakt om de laatste details op punt te stellen voor het zeilen in duo. Boot en bemanning zijn inmiddels klaar voor de match!

De twee zeilers zullen elkaar donderdag terugvinden waar ze tot zondag zullen reageren op de talrijke sollicitaties van de journalisten die voor de gelegenheid naar de Normandische stad zijn afgezakt, maar ze zullen uiteraard ook aandacht hebben voor het enthousiaste publiek!

foto © Stichelbaut

Om de Transat Jacques Vabre te volgen:
www.jacques-vabre.com
www.com-vdh.com/transat/pages/village_direct.htm

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: