Student Yachting World Cup: racedag 2

CAP D'AGDE (FRA) - Dinsdag 27 oktober, de zon kwam op en er was... WIND, veel wind! 30 knopen met vlagen van meer dan 40 knopen. Golfslag van ruim 5 meter met flinke schuimkoppen en brekers. De deux chevaux waaien van de boulevard af weer zeg maar. Bij de skippersmeeting wordt medegedeeld dat we niet mogen uitvaren. Dat is ook eigenlijk onmogelijk met de brekende golven die de haven overspoelen. Volgende skippersmeeting is om twee uur waar de situatie opnieuw bekeken wordt en meer informatie gegeven wordt over het verloop van het evenement. De weersverwachtingen zijn dat het weer zo blijft en in de avond toeneemt.

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven dan kunnen we vrijdag weer zeilen. De weersvoorspellingen geven deze week niets onder de 25 knopen aan! Ideaal weer voor de hardweer zeilers uit Nederland. In ieder geval blijven we goed in het klassement staan!

We houden jullie op de hoogte.

foto: de MED gribfiles in beeld

Meer info:
www.histos.nl/sywoc
www.sywoc.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: