Voiles de St Tropez: dag 5 de uitdagingen

  • Author: Ice
    Date: vr, 03/10/2003 - 02:00

St. TROPEZ (FRA) - Het ergste wat je hier kan doen is voor de donderdag veel kabaal maken tegen andere boten. Maar liefst 11 boten dagen ons uit om tijdens de lay day te matchracen (Journee Jean Laurain) . Nog nooit waren we zo populair.
We nemen deze uitdaging natuurlijk aan en we zullen onze tegenstanders is laten zien wat matchracen op zijn Belgisch is.

Ik ga hier geen raceverslag neerschrijven want dat zou veel te lang worden. Om het lange verhaal kort te houden; we scoren 11 - 0 :). De Pamyra Ben schrijft weer geschiedenis en we halen onze eerste vette beker binnen.

's Avonds staat er de crewparade op het programma en ook dit jaar staan we hier weer op het podium. Onze smurfen act was zo populair dat de jury onze een staande ovatie gaf.

wordt vervolgd,
morgen gaan we terug normaal racen

meer info en uitslagen: www.snst.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: