Pamyra Ben 3de tijdens Voiles de St Tropez 2003

St. TROPEZ (FRA) - Op vrijdag 3 oktober; de laatste Voiles de St Tropez zeildag eindigen we met de Belgische Pamyra Ben 2de en verzekeren zo onze een podiumplaats. Onmiddellijk na de finish kregen we de melding dat alle volgende races afgelast werden.

Een Mistral zou roet in het eten komen gooien. De organisatie had perfect ups & downs kunnen organiseren in de baai maar nam het risico niet, spijtig.

Les Voiles de St. Tropez is een dag vroeger afgelopen en we brengen de boot terug in cruising modus.

De einduitslag:
1. Sheevra
2. Calima
3. Pamyra Ben

www.snst.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: