Pamyra Ben 3de tijdens Voiles de St Tropez 2003

St. TROPEZ (FRA) - Op vrijdag 3 oktober; de laatste Voiles de St Tropez zeildag eindigen we met de Belgische Pamyra Ben 2de en verzekeren zo onze een podiumplaats. Onmiddellijk na de finish kregen we de melding dat alle volgende races afgelast werden.

Een Mistral zou roet in het eten komen gooien. De organisatie had perfect ups & downs kunnen organiseren in de baai maar nam het risico niet, spijtig.

Les Voiles de St. Tropez is een dag vroeger afgelopen en we brengen de boot terug in cruising modus.

De einduitslag:
1. Sheevra
2. Calima
3. Pamyra Ben

www.snst.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: