WK J-22: Bon giorno

In de aankomende twee weken zullen we jullie een dagelijks verslag geven van onze ervaringen tijdens de voorbereiding en het zeilen van het WK J-22 in Trieste.
Zaterdagnacht zijn we om half twee vertrokken uit Alkaar met twee volbepakte auto's en onze boot. Omdat we nu een tweede auto mee hebben genomen was het voor iedereen reden genoeg om dan ook maar alles mee te nemen wat maar handig leek. Gevolg is dat we niet 1 set zeilen meehebben maar 3, (je weet nooit wat er kan gebeuren), een complete home-cinema set en nog veel meer goed bedoelde rotzooi. De reis is heel relaxed gegaan, wel 8 uur regen gehad dat zich even omzette naar echte sneeuw ( zie bijgevoegde foto), maar redelijk rustig door kunnen tuffen met onze karavaan.

Om half vijf 's middags zijn we aangekomen in Porto San Rocco. Mediteraans sfeertje, zeer mooie bootjes in het heldere blauwe water, mooi ruim appartement en voldoende faciliteiten als zwembad, bar en fitnessruimte om ons niet in de verveling te laten storten.

Ciao!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: