J22 Worlds - Tour 2 Buonasera

Gisteren ons bootje in het water gegooid in Cantieri San Rocco. Op deze haven viel onze toch best mooie J22 in het niets bij de grote skiffs waar ze met ongeveer 12 man in de trapeze kunnen staan. Maar toch zijn we nog steeds heel tevreden met onze J hoor.

Om een uurtje of twee zijn we het water op gegaan voor een eerste trainingsronde. Knobbelig maar mooi helder blauw water maar erg zout, met veel kwallen die je af en toe zelfs aan je roer voelt. Morgenmiddag gaan we trainen met de jongens van de ITA 51. Deze boot zijn we ook tegen gekomen tijdens de Italian Open. Wel een van de betere boten daar.

Om toch een beetje profi over te komen zijn we ook hard aan het trainen op het droge. Frankie rent elke ochtend, Hidde gaat morgen naast hem fietsen (ook erg zwaar) en Joost en Hidde zitten elke dag in de fitnessruimte tussen de brede Italianen. Mocht dit alles te zwaar worden voor de spiertjes, dan hebben we Maike die alle stress er even uit knijpt.

Vanuit ons trainingskamp dus:

Ciao

Meer info: www.portosanrocco.it

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: