Transat Jacques Vabre: Radiostilte...

Bij het naderen van de doldrums zijn de schippers van de multihulls echt niet spraakzaam! Taktiek voor alles...
Om informatielekken te voorkomen tegenover de concurrenten, kiezen de zeilers bij het naderen van de doldrums voor radiostilte. De multihulls die aan de leiding liggen zijn momenteel volop hun strategie aan bepalen voor het doorkruisen van deze moeilijke zone.

De wedstrijd is nog lang niet gedaan!

Meer Transat Jacques Vabre nieuws en de laatste posities:
www.jacques-vabre.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: