Groupama wint Transat JV - Belgacom 2de

  • Author: Ice
    Date: zo, 16/11/2003 - 02:00

BAHIA - Groupama is vanochtend de finishlijn in Salvador da Bahia om 8u10 overgestoken als winnaar bij de trimarans van de Transt Jacques Vabre race. De Belgacom finishte één uur later. De Belgacom haalde gisteren nog wat achterstand in maar kon niet beletten dat Groupama met de eer ging lopen.
Géant en Sergio Tachinni volgden al op 100km.

Bij de monohulls is Virbac momenteel aan de leiding gevolgt door Ecover. Deze laatste zal de leider Virbac het niet meer kunnen lastig maken zonder spinnakers. Wel zit Sill op de hielen voor de tweede plaats.
Nog een belg Patrick Radiguès ging deze nacht van de 9ste naar de 8ste plek.

Meer Transat Jacques Vabre nieuws en de laatste posities:
www.jacques-vabre.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: