Groupama wint Transat JV - Belgacom 2de

  • Author: Ice
    Date: zo, 16/11/2003 - 02:00

BAHIA - Groupama is vanochtend de finishlijn in Salvador da Bahia om 8u10 overgestoken als winnaar bij de trimarans van de Transt Jacques Vabre race. De Belgacom finishte één uur later. De Belgacom haalde gisteren nog wat achterstand in maar kon niet beletten dat Groupama met de eer ging lopen.
Géant en Sergio Tachinni volgden al op 100km.

Bij de monohulls is Virbac momenteel aan de leiding gevolgt door Ecover. Deze laatste zal de leider Virbac het niet meer kunnen lastig maken zonder spinnakers. Wel zit Sill op de hielen voor de tweede plaats.
Nog een belg Patrick Radiguès ging deze nacht van de 9ste naar de 8ste plek.

Meer Transat Jacques Vabre nieuws en de laatste posities:
www.jacques-vabre.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: