Nieuwe horizonten met Virtual Skipper III

De beta tests zijn afgelopen en het afgewerkte product zal weldra in de winkelrekken liggen. 4 maanden ben ik bezig geweest om mijn skills toe te voegen aan deze giftige zeilsimulator. Met giftig bedoel ik verslavend want het spel brengt je naar nieuwe horizonten: Sydney en het "Wight-eiland. Nog een andere bestemming: tropische eilanden, waar je zelf je eigen parcours kan creëren!

We gaan racen met de boten die van Virtual Skipper 2 een succes maakten, en gebruik maken van: meer gedetailleerde instrumenten, uitzonderlijk golfcondities (lees surfen), nauwkeurigere ISAF reglementen en nog veel meer.

Kortom alles wat je nodig hebt voor spannende wedstrijden! Wat ook je zeilkunsten zijn, ontmoet andere zeilers online en daag wereldspelers, privé personen of teams uit!

Dus als je binnenkort achter het roer kruipt van je eigen Virtual Skipper III racejacht (AC, Melges, Corel45, Open 60 trimaren,...) vergeet dan niet mijn stukje code die de ISAF reglementen beter doen integreren.

De officiële release datum is 21 November 2003 en spoedig te koop in de webshop van BoatMonkey.

 

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: