Nieuwe horizonten met Virtual Skipper III

  • Author: Ice
    Date: wo, 19/11/2003 - 02:00

De beta tests zijn afgelopen en het afgewerkte product zal weldra in de winkelrekken liggen. 4 maanden ben ik bezig geweest om mijn skills toe te voegen aan deze giftige zeilsimulator. Met giftig bedoel ik verslavend want het spel brengt je naar nieuwe horizonten: Sydney en het "Wight-eiland. Nog een andere bestemming: tropische eilanden, waar je zelf je eigen parcours kan creëren!

We gaan racen met de boten die van Virtual Skipper 2 een succes maakten, en gebruik maken van: meer gedetailleerde instrumenten, uitzonderlijk golfcondities (lees surfen), nauwkeurigere ISAF reglementen en nog veel meer.

Kortom alles wat je nodig hebt voor spannende wedstrijden! Wat ook je zeilkunsten zijn, ontmoet andere zeilers online en daag wereldspelers, privé personen of teams uit!

Dus als je binnenkort achter het roer kruipt van je eigen Virtual Skipper III racejacht (AC, Melges, Corel45, Open 60 trimaren,...) vergeet dan niet mijn stukje code die de ISAF reglementen beter doen integreren.

De officiële release datum is 21 November 2003 en spoedig te koop in het Clubracer Regatta Center.

Natuurlijk hebben wij coole downloads van Virtual Skipper III voor je klaar staan:

Video's

Demo

Heb je vragen? Stel ze in het VSKIII forum op Clubracer:
Virtual Skipper III forum

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: