32ste America's Cup - Live Webcast

  • Author: Ice
    Date: ma, 24/11/2003 - 02:00

GENÈVE (SUI) - Op woensdag 26 november om 11u30 precies valt het doek over de beslissing wie de gaststad zal zijn tijdens de 32ste America's Cup. De aankondiging zal plaats hebben in het hotel "President Wilson te Genève met alle prominente gasten uit het circuit aanwezig.

Heel deze show kan live gevolgd worden via de officiële America's Cup website: www.americascup.com

Zie dat je middagpauze op het werk een 1/2 uur eerder begint want het belooft een spektakel te worden.

Op het menu:
11h15 : The interface for the live webcast becomes live on americascup.com to allow viewers to test their screens and configuration
11h30 : The ceremony commences
12h00 : Start of the Press Conference
12h40 : approx. The press conference and the live webcast concludes

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: