Aankondiging 13de Kerstrace te Colijnsplaat (NED)

  • Author: Ice
    Date: di, 25/11/2003 - 02:00

COLIJNSPLAAT (NED) - Zaterdag 13 december wordt de kerstrace, de kermiskoers onder de kermiskoersen gevaren. De kerstrace ook gekend als de "Tetterace staat om zijn gezellige hitsige prijsuitreiking en de speciale starten.

De I.M.S. of O.R.C.-club rating wordt omgerekend in starttijd.
Ook ongemeten boten kunnen inschrijven.

foto: archief Kerstrace 2002 © Clubracer

Meer informatie en inschrijfformulieren;
Yachtclub Colijnsplaat telefoon-fax +31 (0) 113-695806
kerstrace@zeelandnet.nl

of via: www.wsvnb.nl/kerstrace2003.htm

Deze regatta werd toegevoegd in de Benelux Wedtrijdkalender

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: