Aankondiging 13de Kerstrace te Colijnsplaat (NED)

  • Author: Ice
    Date: di, 25/11/2003 - 02:00

COLIJNSPLAAT (NED) - Zaterdag 13 december wordt de kerstrace, de kermiskoers onder de kermiskoersen gevaren. De kerstrace ook gekend als de "Tetterace staat om zijn gezellige hitsige prijsuitreiking en de speciale starten.

De I.M.S. of O.R.C.-club rating wordt omgerekend in starttijd.
Ook ongemeten boten kunnen inschrijven.

foto: archief Kerstrace 2002 © Clubracer

Meer informatie en inschrijfformulieren;
Yachtclub Colijnsplaat telefoon-fax +31 (0) 113-695806
kerstrace@zeelandnet.nl

of via: www.wsvnb.nl/kerstrace2003.htm

Deze regatta werd toegevoegd in de Benelux Wedtrijdkalender

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: