ACC nieuws | De winnaar is ... Valencia

  • Author: Ice
    Date: wo, 26/11/2003 - 02:00

GENÉ°VE (SUI) - Het AC management team heeft gekozen voor Valencia (ESP) als gast stad voor de volgende America's Cup.
Valencia is de winnaar uit de 4 genomineerde steden; Napels (ITA), Lisabon (POR) en Marseille (FRA).

Dit is de eerste keer in 152 jaar dat de America's Cup gestreden wordt in Europese wateren.

Spijtig van de live webcast want ik denk dat op het moment van de waarheid gans de zeilwereld aan het inloggen was op de AC server, wat dus een gigantisch bottleneck syndroom veroorzaakte. Hopelijk hebben ze de live broadcast in hun archieven zitten. Ik post de URL zo snel mogelijk.

Meer informatie: www.americascup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: