ACC nieuws | De winnaar is ... Valencia

  • Author: Ice
    Date: wo, 26/11/2003 - 02:00

GENÉ°VE (SUI) - Het AC management team heeft gekozen voor Valencia (ESP) als gast stad voor de volgende America's Cup.
Valencia is de winnaar uit de 4 genomineerde steden; Napels (ITA), Lisabon (POR) en Marseille (FRA).

Dit is de eerste keer in 152 jaar dat de America's Cup gestreden wordt in Europese wateren.

Spijtig van de live webcast want ik denk dat op het moment van de waarheid gans de zeilwereld aan het inloggen was op de AC server, wat dus een gigantisch bottleneck syndroom veroorzaakte. Hopelijk hebben ze de live broadcast in hun archieven zitten. Ik post de URL zo snel mogelijk.

Meer informatie: www.americascup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: