Quest for Gold | Sebbe heeft nu zijn eigen webstek

  • Author: Ice
    Date: vr, 28/11/2003 - 02:00

Sebbe Godefroid (BEL) een van onze wereldzeilers die "carte blache heeft van het Bloso om het olympisch goud binnen te halen heeft nu zijn eigen webstek. Je kan er een compleet dagboek terugvinden, een dik gevuld archief met media en natuurlijk de wedstrijdverslagen.
Iedereen kan de nodige commentaar kwijt in het gastenboek

Kortom een puike biografische zeilers website waar hij zelfs zijn vriendin niet onder stoelen of banken steekt, de Nederlandse Europe zeilster Carolijn Brouwer.
Voila de digitale kloof van Sebbe is ook weeral behandeld.

Zo’n projecten zien we graag binnenkomen. Wie volgt?

Quest for Gold: www.questforgold.be/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: