Quest for Gold | Sebbe heeft nu zijn eigen webstek

  • Author: Ice
    Date: vr, 28/11/2003 - 02:00

Sebbe Godefroid (BEL) een van onze wereldzeilers die "carte blache heeft van het Bloso om het olympisch goud binnen te halen heeft nu zijn eigen webstek. Je kan er een compleet dagboek terugvinden, een dik gevuld archief met media en natuurlijk de wedstrijdverslagen.
Iedereen kan de nodige commentaar kwijt in het gastenboek

Kortom een puike biografische zeilers website waar hij zelfs zijn vriendin niet onder stoelen of banken steekt, de Nederlandse Europe zeilster Carolijn Brouwer.
Voila de digitale kloof van Sebbe is ook weeral behandeld.

Zo’n projecten zien we graag binnenkomen. Wie volgt?

Quest for Gold: www.questforgold.be/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: