Scuttlebutt Photo Contest 2003

  • Author: Ice
    Date: wo, 05/11/2003 - 02:00

De juryleden van de eerste jaarlijkse Scuttlebutt Photo Contest zitten in de shit. De kwaliteit en fun factor van de vele coole foto's die werden ingezonden op de Scuttlebutt website zijn zo hoog dat ze nog vele schiftingsrondes mogen plannen.

Meedoen aan de Scuttlebutt Photo Contest kan nog tot 14 november 2003.

Neem alvast een sneaky preview op de Scuttlebutt Photo Contest website, je zal er vast en zeker bekende op terugvinden:
www.sailingscuttlebutt.com/photos/03/contest/gallery

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: