Scuttlebutt Photo Contest 2003

  • Author: Ice
    Date: wo, 05/11/2003 - 02:00

De juryleden van de eerste jaarlijkse Scuttlebutt Photo Contest zitten in de shit. De kwaliteit en fun factor van de vele coole foto's die werden ingezonden op de Scuttlebutt website zijn zo hoog dat ze nog vele schiftingsrondes mogen plannen.

Meedoen aan de Scuttlebutt Photo Contest kan nog tot 14 november 2003.

Neem alvast een sneaky preview op de Scuttlebutt Photo Contest website, je zal er vast en zeker bekende op terugvinden:
www.sailingscuttlebutt.com/photos/03/contest/gallery

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: