TJV: De Belgacom op weg naar Salvador

LE HAVRE (FRA) - Het Frans-Britse team Alain Gautier-Ellen MacArthur (Foncia) overschreed deze ochtend om 10u00 als eerste van de veertien deelnemende trimarans de startlijn van de Transat Jacques Vabre, de zeilrace voor duo's van Le Havre (Fra) naar Salvador (Bra). De Belgacom van Jean-Luc Nélias en Loïc Peyron kwam als vierde over de startlijn.

De start was normaal voorzien voor zondag, maar wegens de slechte meteorologische omstandigheden werd ze uitgesteld tot vandaag.

Meer Transat Jacques Vabre nieuws:
www.jacques-vabre.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: