TJV: Virbac en Groupama stelen de leiding

  • Author: Ice
    Date: zo, 09/11/2003 - 02:00

Het wordt spannend in de Transat Jacues vabre race, de speelkaarten worden geschud. Groupama met Cammas en Proffit aan boord zijn 25 mijl op hun directe rivaal Belgacom kunnen uitlopen. Ook Virbac en Hellomoto hebben respectievelijk in de 60 en 50 monohull klasse de leiding overgenomen.

Jean-Pierre Dick aan boord van Virbac was enthousiast over deze take-over: "We really pushed the boat last night. Despite the variable wind we got the small gennaker and even the kite flying. So getting the first report this morning was good news!"

Virbac heeft nu zo’n 54 mijl voorsprong op nr 2 Ecover.

Meer Transat Jacques Vabre nieuws met de laatste positie updates:
www.jacques-vabre.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: