TJV: Virbac en Groupama stelen de leiding

  • Author: Ice
    Date: zo, 09/11/2003 - 02:00

Het wordt spannend in de Transat Jacues vabre race, de speelkaarten worden geschud. Groupama met Cammas en Proffit aan boord zijn 25 mijl op hun directe rivaal Belgacom kunnen uitlopen. Ook Virbac en Hellomoto hebben respectievelijk in de 60 en 50 monohull klasse de leiding overgenomen.

Jean-Pierre Dick aan boord van Virbac was enthousiast over deze take-over: "We really pushed the boat last night. Despite the variable wind we got the small gennaker and even the kite flying. So getting the first report this morning was good news!"

Virbac heeft nu zo’n 54 mijl voorsprong op nr 2 Ecover.

Meer Transat Jacques Vabre nieuws met de laatste positie updates:
www.jacques-vabre.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: