Mike Golding wint de Défi Atlantique

  • Author: Ice
    Date: wo, 17/12/2003 - 02:00

LA ROCHELLE (FRA) Mike Golding is vanmorgen om 05u24:10 in een gitzwarte nacht als eerste de finishlijn gepasseerd. Het zijn gedurende 16 dagen, 14uur en 10 seconden spannende momenten geweest. Met de koplopers in een nek aan nek race om de slordige 4100 zeemijl solozeilend heelhuids uit te zeilen.
Ecover leidde de race zo’n 6 dagen en bleef in het zicht van de podiumplaatsen 14 op 16 dagen.

De Belgische CEO van Ecover Michaël Bremans was op het moment van het schrijven Mike Golding reeds gaan feliciteren in La Rochelle.
Proficiat Susse Philip-Sorensen, Jorgen Philip-Sorensen, Michaël Bremans en niet te vergeten ons nieuw boegbeeld in de zeilsport: "Helmut Lotti" voor de steun aan dit Awesome avontuur.

Een uitgebreid nieuwsbericht volgt later op de dag.

Misschien meer nieuws op:
www.defi-atlantique.com
www.mikegolding.com
www.ecover.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: