Wereld toppers zeilen ABN AMRO Regatta 2004

Vandaag is bekend geworden dat Mischa Heemskerk met de Tornado NED111 zal deelnemen aan de 20ste editie van de ABN AMRO Regatta, die van 26 januari tot 1 februari 2004 wordt gevaren op Curacao.
Naast deelname aan dit meerdaagse zeilevenement, heeft Mischa toegezegd zijn zeilervaring te willen delen met jeugdige (en minder jeugdige) zeilers. Hiervoor zullen, in nauw overleg met onze hoofdsponsor ABN AMRO, een aantal zeil klinieken worden georganiseerd.

Maak voor het eerst kennis mee deze top zeilers op zaterdag 20 december. Dan worden immers de containers geladen in Rotterdam. Er zijn nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf nu in via www.abnamroregatta.com en daag hun uit, tijdens de 20ste editie van de ABN AMRO Reggata.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: