Clubracer genomineerd | Marine Industry Web Awards

  • Author: Ice
    Date: do, 18/12/2003 - 02:00

LONDEN (GBR) - Het ganse Clubracer team is heel tevreden om jullie te mogen melden dat we genomineerd zijn voor de boats.com European Marine Industry Web Awards in de categorieën "Best Marine Site Overall" en voor de "Individual Contribution to the Online Marine Industry.

Jullie zijn allen uitgenodigd om op 13 januari om 17u30 locale tijd de ceremonie bij te wonen en een glaasje champagne met ons mee te drinken.

Waar:
London boatshow 2004, Central stage, Inland Waterways feature
Wanneer:
13 januari 2004 om 17u30 locale tijd

De performance zeilen die gehesen werden om van Clubracer een succes verhaal te maken:

  • snel relevante content projecteren
  • het product goedkoop houden
  • creatief zijn in design
  • tweerichtingsverkeer tussen schrijver en lezer toelaten

Dit is de 2de maal dat www.clubracer.be een nominatie kan binnenhalen, dit geeft ons moed en doorzettingsvermogen om het in de toekomst nog beter te doen.

Bedankt lezers en redacteurs, jullie zijn een fijn publiek met een hart voor wedstrijdzeilen en we wensen jullie allen een prachtig wedstrijdseizoen in 2004, prettige feestdagen!

sportieve groeten,
Ice

Meer informatie London Boatshow:
www.schroderslondonboatshow.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: