Ellen MacArthur’s nieuwe multihull B&Q te water

  • Author: Ice
    Date: vr, 19/12/2003 - 02:00

SYDNEY (AUS) - Ellen MacArthur’s nieuwe multihull B&Q werd gisteren te water gelaten. Tijdens de afbouw mochten we al meegluren via webcams om de marketingmolen te starten. Het grootse snelheidsmonster getekend door Nigel Irens zal vooral gebruikt worden om solo records te breken.
De hele operatie van de tewaterlating plus het rechtzetten van de 100 voet lange mast heeft zo’n 12uur geduurd.

foto © Offshore Challenges

Meer info:
www.teamkingfisher.com/uk/default.asp

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: