Ellen MacArthur’s nieuwe multihull B&Q te water

  • Author: Ice
    Date: vr, 19/12/2003 - 02:00

SYDNEY (AUS) - Ellen MacArthur’s nieuwe multihull B&Q werd gisteren te water gelaten. Tijdens de afbouw mochten we al meegluren via webcams om de marketingmolen te starten. Het grootse snelheidsmonster getekend door Nigel Irens zal vooral gebruikt worden om solo records te breken.
De hele operatie van de tewaterlating plus het rechtzetten van de 100 voet lange mast heeft zo’n 12uur geduurd.

foto © Offshore Challenges

Meer info:
www.teamkingfisher.com/uk/default.asp

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: