Ellen MacArthur’s nieuwe multihull B&Q te water

  • Author: Ice
    Date: vr, 19/12/2003 - 02:00

SYDNEY (AUS) - Ellen MacArthur’s nieuwe multihull B&Q werd gisteren te water gelaten. Tijdens de afbouw mochten we al meegluren via webcams om de marketingmolen te starten. Het grootse snelheidsmonster getekend door Nigel Irens zal vooral gebruikt worden om solo records te breken.
De hele operatie van de tewaterlating plus het rechtzetten van de 100 voet lange mast heeft zo’n 12uur geduurd.

foto © Offshore Challenges

Meer info:
www.teamkingfisher.com/uk/default.asp

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: