Internationale schipper zoektocht

  • Author: Ice
    Date: ma, 22/12/2003 - 02:00

Clipper Ventures de organisatie voor de Clipper 05-06 Round the World Yacht Race is gestart met een internationale zoektocht naar schippers voor de 10 nieuwe 68 voet race jachten. De Clipper race start in Liverpool op 5 september 2005.

Tim Hedges: "The right person must be an exceptional
role model, able to inspire a diverse crew through this marathon race. The skippers also play a pivotal role in the relationship between Clipper Ventures and our city sponsors, so we are looking for sailors of the highest calibre. They must be proven and outstanding leaders, communicators and problem solvers." In addition to their RYA Yachtmaster Ocean with Commercial endorsement, applicants will require excellent interpersonal
skills and a strong background in instructing. The skippers' qualifications should also include some 30,000 logged sea miles, offshore racing experience with proven time in command, as well as practical maintenance skills and the ability to work to a set budget.

Voel je je geroepen tot dit avontuur en beschik je over de capaciteiten neem dan gerust contact op met Tim Hedges bij Clipper Ventures;
via +44 (0) 23 8023 7088 of thedges@clipper-ventures.com

Meer info:
www.clipper-ventures.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: