Sebbe hijst Olympische vlag te Antwerpen

  • Author: Ice
    Date: di, 23/12/2003 - 02:00

ANTWERPEN (BEL) - Woensdag j.l. had Sebbe Godefroid de eer om de olympische vlag te mogen hijsen voor het stadhuis van Antwerpen. Naar aanleiding van de bekendmaking van het parcours van de Olympische Vlam in Lausanne, werd aan alle steden waar de vlam zou passeren gevraagd tegelijkertijd de vlag te hijsen. De vlam komt 21 juni aan in Antwerpen.

Sebbe moest ook eventjes kort speechen. Hij legde in het kort uit dat de Spelen sinds dat hij een kleine pagadder was, zijn haren deden rechtstaan, en het feit dat er een medaille werd behaald dat zeker niet verminderd. Verder vertelde hij ook dat de enorme uitdaging hem aantrok. Door middel van de olympische sport, heeft hij veel vrienden gemaakt over de gehele wereld. Je leert dat iemand niet slechter is omdat hij van Irak of Israel komt. Overal ter wereld vind je vrienden die hun olympische sport als ideaal hebben en op een sportieve manier de andere landen willen overwinnen.

website van Sebbe: www.questforgold.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: