Christmas Race | lekker spannend

  • Author: entityone
    Date: ma, 29/12/2003 - 02:00

PALAMOS (ESP) - Tweede dag op de Christmas Race te Palamos. Een lekker briesje uit Noordelijke richting 15-20kn zorgde ervoor dat alle klassen hun geplande reeksen voor die dag konden afwerken. Bij de Belgen was het vooral Marie-Amendine Van de ghinste, in de Europe, die in het oog sprong door de eerste reeks een 2e plaats te zeilen, de daaropvolgende reeks werd ze 7e. Ze staat nu op de 5e plaats in het totaal klassement op 1 puntje van de 2e stek, lekker spannend dus!

Ook in de 470 doet het nieuwe team Bruno Van Antwerpen/ Pim Peters het zeer goed op hun allereerste internationale wedstrijd. Ze staan op een verdienstelijke 14e plaats en er had nog meer in gezeten als ze de eerste reeks niet omgeslagen waren…

Bij de Mistral heren staat Mathias Moerman 6e. Na de schitterende dag van gisteren vielen de Nederlanders wat terug vandaag, enkel het 49er team Mats Hellman/ Pim Nieuwenhuis zorgde voor sensatie. Zij varen sinds eind Oktober samen en slagen er in om al op hun eerste Eurolymp met de top mee te dingen, zij staan in het totaal klassement op een uitstekende 2e plaats!

Meer info:
www.christmasrace.org

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: