aankondiging | Goofie's race januari

COLIJNSPLAAT (NED) - De vierde Goofie's race van dit seizoen is op 3 januari 2004, waarschijnlijk één van de eerste zeilwedstrijden in het nieuwe jaar,de Goofie's race zeilers kennen dan ook geen winterstop.

Het beloofd een spannende strijd te worden in de verschillende klassen, omdat nu de echte winterzeilers nog van de partij zijn, met nog vier wedstrijden voor de boeg zijn de grote kanshebbers de Checkmate van Peter de Ridder in de IMS klasse en de Sula van Wim Huissoon uit Middelburg in de Orc Klasse

foto: Goofies Januari 2002 uit archief Clubracer

Meer informatie: www.wsvnb.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: