Christmas Race | een thriller van formaat

  • Author: entityone
    Date: di, 30/12/2003 - 02:00

PALAMOS (ESP) - Een zalig warm ZW windje (8-10kn) en een overvloed aan zon! Wat zit ik hier toch in godsnaam thuis te doen… Weer een fantastische zeildag in het Spaanse Palamos op de 28ste Christmas Race.

Maar er werd stevig gezeild vandaag, alle klassen werkten 3 reeksen af en bij de 49ers hebben ze er zelfs 5 gezeild. Wie wil er met zo’n mooi weer niet een uurtje langer op het water blijven? Vandaag was het de voorlaatste dag en werd er ook voor een groot deel beslist hoe de eindresultaten er ongeveer zullen uit zien. Met name in de Europe, de Finn en de Tornado mogen we al min of meer zeker zijn van de winnaars! Dat wil niet zeggen dat voor de rest alles is vastgelegd, morgen staan nog 2 reeksen op het programma, er valt dus nog veel te winnen of… te verliezen.
Zeker in de Yngling en de 470 dames zal het voor het ‘hoogste schavotje’ nog een thriller van formaat worden, als de wind wat wilt meewerken natuurlijk!

Stand van zaken:
www.christmasrace.org

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: