Sebbe wil zijn geheimen niet prijs geven

LAS PALMAS (BEL) - Zoals jullie misschien reeds weten, traint Sebbe Godefroid dit jaar niet Downunder, maar wel in Las Palmas waar hij reeds hard werkt vanaf begin november.In een internationaal gezelschap werkt hij daar vooral aan een verbetering van zijn materiaal, snelheid en conditie. Eind november was hij een weekje in België waar hij naast de nodige administratie ook wat genoten heeft van enkele dagen rust.
Maandag is hij terug vertrokken en na wat problemen met de douane is hij er toch in geslaagd zijn nodige zeilmateriaal mee te nemen.

Vanaf dinsdag is hij terug beginnen zeilen. Ook Mateusz Kusznierewicz is hier nu aangekomen. Voor Sebbe is dit niet zo goed, want op het water zijn zij (Sebbe en Mateuzs) eerder vijanden geworden en willen ze zeker hun geheimen niet prijs geven.

Vandaag beginnen de wedstrijden.Ik had gehoopt van volgens mijn dagelijks schema verder te kunnen werken:s morgens mijn fysieke training, dan zeilen, en na het zeilen nog wat recuperatietraining ,rug- en buikspieren. Daar hebben die Spanjaarden echter anders over beslist. Daar waar zij normaal gezien niet voor 12 a 13 uur starten, is nu de eerste start elke dag om 11 uur gepland. Daar komt nog bij dat het een klein uur varen is naar het wedstrijdgebied. Niet echt voldoende tijd dus om voordien nog een training te doen. Verder voorzien ze ook nog 3 reeksen per dag, dus we zien wel wat ik daarna nog kan doen. Geen sprake van een fysieke brake in te bouwen, die kan ik inlassen tussen kerstmis en Nieuwjaar , zoals alle gewone mensen.

Tot later,

Sebbe

PS voor meer info:
website van de club: www.rcgc.com
website van Sebbe: www.questforgold.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: