Quest for Gold | El Corte Ingles Trophy dag 2

LAS PALMAS - Vandaag dag 2 van de wedstrijden.Aangezien er niet veel wind was, zette Sebbe een zeiltje op voor typisch licht weer. Voor de wedstrijd heeft hij niet veel tijd om dit uit te testen, dus maar ineens wedstrijd varen ermee. Het zou moeten lukken want het is dezelfde snit als dat van gisteren,enkel het doek is anders.

De start is wat minder dan gisteren en aanvankelijk de snelheid ook. Hij rondt pas als vijfde de eerste boei, maar loopt vrij vlot in tot een derde en zelfs tot een eerste plaats. Als hij royaal 1 ligt en met nog enkele minuten te gaan, wordt de wedstrijd afgeblazen, bij gebrek aan wind. Dus ze hebben gevaren maar er zijn geen nieuwe resultaten.

Pittig detail: Gisteren was Sebbe voor de wind trager dan Mateusz, vandaag haalt Sebbe Mateusz in voor de wind.
Morgen en maandag zijn nog telkens drie reeksen gepland.

Voorlopige resultaten:
1. Sebbe Godefroid BEL 7(1, 1) 2 ptn
2. Anthony Nossiter AUS 221 (2, 3) 5 ptn
3. Johan Tillander SWE (3, 7) 10 ptn

website van Sebbe: www.questforgold.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: