Uitslagen winterwedstrijd Wolphaartsdijk

Zondag 9 februari werd vanuit Wolphaartsdijk (NED) met 13 zeilboten de winterserie op het Veerse Meer gevaren. Traditioneel een sight seeing trip van de jachthaven naar Veere en terug. Weinig windshiften en geen stroom maakte er een niet al te taktisch koerske van, maar om op zondag even een frisse neus te komen halen een sterke aanrader.

In de A klasse met de grotere boten won de Commer & Kwel (Bel 28922) en in de B klasse de Whappes (Ned 201)

De volledige uitslag:
A klasse
results/FL_feb9_Wa.htm

B Klasse
results/FL_feb9_Wb.htm

Watersport Vereniging Wolphaartsdijk:
www.wsvw.com/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: