Amerika's Cup en Auckland

  • Author: Yan T.
    Date: vr, 14/02/2003 - 02:00

Mocht Auckland zelflozers hebben dan zou het volk er langs daar in grote getallen uitvloeien. Iedereen loopt hier zenuwachtig rond met T-shirts, sokken, vlaggetjes, zefklevers, etc. je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het allemaal met hetzelfde opschrift nl. het blad met daaronder "LOYAL! Wat gaat dat hier geven als de Nieuw Zeelanders de Cup niet winnen? Aan eender wie je vraagt wie er de AC gaat winnen wordt er resoluut Team New Zealand geantwoord. De stad loopt over van de mensen.

Café Belgique

Zelfs in Cafe Belgique kan je nu niet meer rustig een fritje zitten eten. Dan maar een wandelingeske gaan doen waar ik in de shop van Stars & Stripes overweldigd werd door een geweldig aroma. Bij navraag [nieuwsgierig alsdat ik ben...hm hm] bleek de kok niemand minder dan Mr. Dennis Connor himself te zijn! En mensen, zijn spagetthi saus mag er zijn. Misschien daarom dat de man ook 2X zoveel weegt als ik? Die man maakt zich in ieder geval geen zorgen om de Cup maar de tijden zijn anders geweest wist hij me te zeggen.

Via iemand van Alinghi weet ik dat iedereen van het Zwitserse team erop voorbereid is om in korte tijd het land te verlaten mocht dat nodig blijken.
Wat een manier om een Cup te winnen?
We kijken er naar uit...

foto boven: dennis Conner aan de spaghetti saus

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: