Cup voorpagina nieuws

  • Author: Yan T.
    Date: di, 25/02/2003 - 02:00

Het gaat er letterlijk en figuurlijk heet aan toe in Auckland op het moment, elke dag is de Cup voorpagina nieuws. En geen kleine vermelding, neen, het neemt bijna de volledige pagina in beslag.
Enkele dagen geleden stond er zelfs een artiekel in waarin Dean Barker verklaarde dat hij erover dacht om uit het team te stappen. Er moet een enorme druk staan op die jongen, de stad leeft aar op 1 ding voor't moment en dat is dat Team New Zealand de Cup gaat winnen.

Maar de cijfers spreken voor zich en Alinghi zijn hier niet meer de slechten die de Cup willen afpakken maar een team dat enorm goed zeilt en dat geleid wordt door Nieuw Zeelander Russell Coutts en Brad Butterworth.
Op de Nieuw Zeelandse boot zijn ook enkele veranderingen gebeurd, Hamish Pepper heeft plaats gemaakt voor Bertrand Pace die nu de tacktiek voor zich zal nemen. Frans/Nieuw Zeelands Team, eens benieuwd wat dat gaat geven...

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: