Cyanide brief bedreigt America's Cup!!!

  • Author: Ice
    Date: wo, 26/02/2003 - 02:00

Nationaal veiligheidalarm afgekondigt na het ontdekken van een brief met Cyanide in! Een terroristen aktie aan de deur van de America's Cup?.
3 brieven werden er verstuurd aan de plaatselijke US ambassade en de Australian High Commissions, twee brieven bleken zonder gevaar maar de derde bleek Cyanide te bevatten.
De politie waarschuwt alle Nieuw Zeelanders om extra op te letten wanneer ze het openbaar vervoer nemen, op restaurant gaan, ... etc.

De briefschrijver waarschuwt dat bij een escalatie in IRAK de terroristische aanslagen niet uitblijven.
De veiligheid rond het Viaduct Basin waar alle activiteiten rond de CUP plaats vinden wordt nu elk moment van de dag in de gaten gehouden door verscherpte controles en videomonitors

foto: Constables Dale Forman (L) van Mt Maunganui en Matiu Grant van Napier Patrol bewaken Viaduct Harbour.

www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=3197876&thesection=news&thesubsection=general

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: