VIDEO: Team New Zealand verliest zijn mast!

  • Author: Ice
    Date: vr, 28/02/2003 - 02:00

NZL 82 breekt zijn mast in race 4, dit is het mogelijk einde van Team New Zealands verdediging van de Cup!
Je kan de de televisiereportage op MSN New Zealand online afspelen via Windows Media player.

Naar de Video!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: