Aankondiging: 2de deel IJspegel Trophy

Op 9 februari begint het 2e deel van de IJspegel Trophy weer. Wederom zullen in principe 2 wedstrijden per dag worden gevaren. Deze IJspegel serie varen de ORC-Club gemeten boten net als de IMS onder het Triple Number Systeem. Dit geeft, gezien de diversiteit van het aantal type boten een juistere uitslag.

Gaarne nodigen wij u uit om aan het 2e deel van de IJspegel deel te nemen. De data zijn: 9 en 23 februari - 9 en 23 maart en 6 april.
De Lente Team Wedstrijd op 13 april.

foto: First 40.7 "MAAS" © Foto`s Ronald van der Horst

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: