Steve Fossett doet mee aan Heineken Regatta!

Van 7 tot 9 maart werd de 23e Heineken Regatta gevaren die altijd bijzondere boten meebrengt. Dit jaar werd de meeste aandacht getrokken door de 136 voet lange catamaran Playstation. De Amerikaanse millionair Steve Fossett is net terug van een rondje Atlantische oceaan en wilde wat relaxen. Derhalve werd de supercat ingeschreven voor de Heineken Regatta ST Maarten. Zo'n 205 boten deden dit jaar mee aan dit serious fun evenment. Hiervan zijn zeker 100 schepen van Nederland.

De laatste dag van dit drie-daagse evenement zal Playstation tegen de 60 voet trimaran Paragon van Jurgen Epple zeilen. De bedoeling is om ter snelst rond het tropisch eiland te varen.

Resultaten en meer nieuws:
www.heinekenregatta.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: