Nieuwsbrief Half Ton Cup 2003

  • Author: entityone
    Date: di, 11/03/2003 - 02:00

We zijn erin geslaagd: de Notice of Race ging deze week op de post, hou dus allemaal jullie brievenbussen in het oog. Het heeft inderdaad wat lang geduurd, maar we wilden eerst zekerheid over onze sponsors, zonder wie er geen Half Ton Cup zou zijn… Daarom zijn wij vergeugd u onze eerste twee grote sponsors te mogen aankondigen: Belgacom en Baggerwerken Decloedt. Wij danken beide firma’s voor hun steun!

Tenslotte mag u mag gerust weten dat we een beetje overstelpt werden door al uw vragen mbt logies en overnachtingsmogelijkheden tijdens de Half Ton Cup. Daar hebben we ondertussen een mooie mouw aangepast: op de website vindt u bij ‘infos’ een rubriek ‘where to stay’ waarin we een lijst publiceren van de meeste lokale immo-kantoren, hotels en bed&breakfasts. U kan tijdens de Half Ton Cup ook met uw mobilhome of tent verblijven op de terreinen van de KYCN, mits een kleine vergoeding. Kijk dus snel op de website!
foto:1/2 Tonner General Tapioca

Kort Nieuws

  • We kregen tot hiertoe 75 vragen om meer informatie uit niet minder dan 8 europese landen, alsook steunbetuigingen vanuit het verre Australië en de VS. Zoveel steun doet ons goed, en wordt erg gewaardeerd.
  • Ondertussen hebben reeds 11 schippers hun deelname bevestigd, nog voordat ze de Notice of Race in handen kregen. De laatste in de rij is de Engelse Hullabaloo XV, een Hustler 32 uit 1978.
  • Mogen wij u ook vragen om uw deelname ASAP te bevestigen, en ook om het inschrijfgeld over te schrijven op de rekening van de Half Ton Cup.
  • Er wordt een speciale prijs voorzien voor de meest overzeese deelnemer. Spijtig voor de Belgen…!
  • De legendarische Waverider (winnaar van de Half Ton Cup in 1978 en 1979) neemt deel met een bemanning Belgische talenten uit de ‘kleinzeilerij’. Hou hen in de gaten….

Meer info en inschrijvingen:
www.halftoncup.be

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: