einde Jule Verne Trophy voor GERONIMO!

  • Author: Ice
    Date: ma, 17/03/2003 - 02:00

Dit weekend was fataal voor de Fransman Olivier de Kersauson, hij faalde om een nieuwe record te zetten in het snelst om de wereld zeilen namelijk de Jule Verne Trophy. Wanneer gisterenmorgen de klok stilgezet werd was Kersauson's 110 voet lange trimaran ter hoogte van Cape Finistere met nog 650 mijl voor de boeg tot de finish.

Wat kan 650 mijl toch ineens heel ver worden als je weet dat hij tijdens een etmaal meer dan 400 mijl kan afleggen.
Bruno Peyron's 64dagen , 8uur en 37minuten record met de ORANGE blijft intakt.

www.grandsrecords.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: