Ligplaatsen VVW Blankenberge: niet voor juli 2003!

  • Author: entityone
    Date: do, 20/03/2003 - 02:00

Vanaf 12 mei verhuist De Cloedt zijn buizen van west naar oost en kan Herbosch-Kiere zijn baggerwerken van de uitbreiding aanvagen, dus tijdens week 20/27 (12 mei tot 6 juli) baggert Herbosch-Kiere de uitbreiding!
Tijdens deze periode zal fase 3 van de uitbreidingswerken (meer dan
waarschijnlijk) goedgekeurd en toegewezen worden en kan men de voorbereiding voor de pontons en vingersteigers reeds aanvangen, zodat men bij de eerste mogelijkheid deze in het water kan plaatsen om toch minstens in juli 2003 over ligplaatsen te kunnen beschikken!

En dan zullen velen de voorzitter vragen: " en, voorzitter, wat doen wij dan met onze boot in april, mei en juni? " indien hij Toon Hermans was, kon jeals antwoord krijgen "weet ik veel, want ik weet nie veel...... " maar hij is Toon Hermans niet en daarom is het bestuur van VVW Blankenberge op zoek naar een alternatief, zoals een dok in Oostende of een insteekdok tussen Zeebrugge en Brugge. Over mogelijke compensatie voor deze ongemakken zal
openlijk worden gepraat ter gelegenheid van de ledenvergadering op Zondag 13 april 2003.

Volgens de jongste berichten ziet de toestand er als volgt uit:
Week 12/13 (17 tot 30 maart) BLANI (De Cloedt/Dredging) werkt in Nieuwpoort
Week 14/19 (1 april tot 11 mei) BLANI werkt in Blankenberge (geul & Spuikom oost)
Week 20/24 (12 mei tot 8 juni) BLANI werkt in Blankenberge (oude haven)
BLANI is de nieuwe baggerboot (cutter) van Dredging International/ De Cloedt = 60 m lang).

Meer info: www.vvwblankenberge.be

foto: C130 boven de jachthaven

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: